Probio

Upozornění: Některé produkty jsou dostupné jen na kamenné prodejně. Pokud máte zájem o něco, co zde nevidíte, dejte nám vědět a pokud to půjde, do nabídky to zařadíme.

 

Probio hospodaří na 2 vlastních ekofarmách, provozuje 3 bio mlýny. Vybírat můžete z téměř 4 desítek různých druhů mouky. Díky jednomu ze svých mlýnů jsou schopní zajistit suroviny pro výrobky bez lepku

Vlastní produkty pečlivě kontrolují ve své laboratoři. Samozřejmě cruelty free metodami! 

Možná znáte jejich produktové řady Bioharmonie, Biolinie a Naše biofarma. 

Bioharmonie jsou základní suroviny do každé kuchyně. Biolinie jsou i pro lenochy a nekuchaře – namíchané směsi proměníte v cukuletu v opravdové jídlo typu lívanečky, polévku, rizoto nebo chleba. A Naše biofarma jsou základní potraviny, které jsou 100% z českých ekofarem. Pěkně se jmény konkrétních farmářů a míst, odkud suroviny pocházejí. 

Plus zajišťují také zahraniční obchod a distribuci biopotravin, eko drogerie, bio kosmetiky a obchodují s certifikovanými bio osivy. 

Jak jejich podnikání shrnout? Podporují a rozvíjejí ekologické zemědělství, svou činností přispívají k zachování zdravé planety. Vrací zapomenuté tradiční plodiny a biopotraviny do života lidí.

Kontaktní údaje a vše další najdete na https://www.probio.cz/