Naturalis Better

Upozornění: Některé produkty jsou dostupné jen na kamenné prodejně. Pokud máte zájem o něco, co zde nevidíte, dejte nám vědět a pokud to půjde, do nabídky to zařadíme.

Bio kosmetika Naturalis Better z jihu Itálie je plná vitálních látek z bylinek + aloe vera, které si firma sama pěstuje na vlastní farmě v ekologickém režimu. Zcela rezignovali na chemický postřik apod. a drží se tradičních postupů – zejména unikátní metody na zpracování aloe vera, která hraje prim ve všech jejich výrobcích. Nebo macerování bylinek v olivovém oleji prvotřídní kvality. 

Naturalis Better neobsahuje SLS, silikony, parabeny ani jiné ropné deriváty. Je držitelem certifikátu ECOgruppo Italy. 

 

  • Naturalis Better založil roku 1989 Domenico Scordari s jasnou vizí: mít ve vlastní režii komplet celou výrobu všech kosmetických zázraků NB.
  • Dodnes se NB řídí heslem „Pure food for your skin“ (čistá strava pro tvou pokožku).

 

Bylinky nevybírají náhodně – volí ty, které jsou prospěšné pro tělo i mysl. Základem všech výrobků je vždy aloe vera. I tu si pěstují takříkajíc vlastnoručně, takže do kosmetických produktů používají čerstvé výtažky z dužiny a ne sušený prášek jako velká část konkurence.

Kromě aloe vera najdete v Naturalis výtažky z olivovníku, rozmarýnu, máty, pomerančů, levandule, vinné révy, bio olej z pšeničných klíčků a spol. 

Produkty jsou v bio kvalitě, většinou kolem 98 % obsahu i více. Veškeré receptury do posledního výrobku jsou vlastní. To explicitně zmiňujeme, protože vývoji i následnému testování značka věnuje velkou pozornost. Než vyšlou do světa nový produkt, spolkne to hodně času a energie. 

A samozřejmě netestují na zvířatech!

 

Kontaktní údaje a vše další najdete na milém videu https://bit.ly/2xo7P9Q